Havahtumisen estää tehokkaasti myös se, että minä kuvittelen olevani ”minä” ja ettei minulla ole minkäänlaista tietoa tai muistikuvaa mistään muusta. Juha Pitkänen (nyk. Kuvajainen) Vapaus valita

Fred Sterling Pastori Fred Sterling on Honolulu Church of Lightin pääpappi ja johtaja. Ennen kaikkea hän on suurisydäminen mies, parantaja sekä poikkeuksellisen syvällinen ja värikäs persoonallisuus, jonka ajatukset perustuvat perusteellisiin omiin elämänkokemuksiin.

Hän on ensimmäinen Honolulu Church of Lightissa työskennellyt parantaja, kirjoittanut kirjoja ja toiminut isäntänä sekä radio-ohjelmissa että internetin kautta lähetettävissä suorissa lähetyksissä. Kaikesta tästä huolimatta hän pitää tärkeimpänä tehtävänään toimia kanavana Kiraelille, viisaalle ja rakastavalle aineettomalle olennolle, jonka myötä hänen työnsä on koskettanut monia ihmisiä ympäri maailmaa.

Fred Sterling on saanut kokea elämän seikkailun vielä intohimoisemmin kuin hän olisi osannut kuvitella. Hänen työnsä niin parantajana, kirjoittajana kuin kirkkomme pastorinakin saa arvonsa juuri hänen elämänkokemuksestaan, mikä on tehnyt hänestä vilpittömän ja aidon ihmisen. Hän on juuri sitä, miltä näyttääkin; kävelipä hän kadulla tai työskenteli luentosalissa, hän on kaikessa mukana koko sydämestään.

Hän elää perheensä kanssa Honolulussa Havaijilla.
www.kirael.comTeokset