Havahtumiseen ei liity mitään mystiikkaa tai suuria salaisuuksia eikä siihen tarvita maailmasta vetäytymistä tai tunteja, päiviä ja vuosikausia kestäviä mietiskelyjaksoja tai guruja tai muita opettajia. Juha Pitkänen (nyk. Kuvajainen) Vapaus valita

Vapaus valita
– havahtumisen prosessista ISBN: 978-952-9676-79-8 Nid. 319 s. Suositushinta: 29,00 € Meidän hintamme: 24,65 €

Olet ottanut käteesi kirjan, jota sinun ei ehkä olisi pitänyt lainkaan poimia. Pane se pois ja ota viereinen kirja. Mikäli vielä luet tätä takakannen tekstiä, varoitan sinua, että tämä kirja on vaaraksi kaikelle sille, mihin olet tähän saakka uskonut. Mikäli olet mielestäsi kyllin kylmähermoinen kohdataksesi sen kuvitelman, joka sinulla itsestäsi on, voinet varovasti harkita katsovasi kirjan sisällysluetteloa.

Tämä kirja ei ole kaikilta osin kaunista luettavaa, sillä mielen harhassa ei ole lopulta mitään kaunista, vaikka niin ehkä kuvitteletkin. Mutta tämä kirja antaa sinulle toivon siitä, ettei sinun tarvitse ikuisesti olla kuvitelmiesi vanki ja että sinussa on jotakin sellaista, mikä on oikeasti kaunista ja kuolematonta. Sinun on vain muistettava se.

Vapaus valita perustuu kirjoittajan omakohtaisiin kokemuksiin havahtumisen prosessista sekä siihen, miten Ihmeiden oppikurssi toimii mainiona havahtumisprosessia tukevana työkaluna.

Koska luit tämän takakannen tekstin loppuun saakka, sinulla saattaa olla aivan oikea kirja kädessäsi.

Katso tästä sisällysluettelo. Lue tästä kokonainen luku kirjasta.