Ei ole mitään muuta kuin tämä &nash; mikä kuolettava uutinen etsijälle! Jeff Foster Olemisen ihme

Ihanat enkelit
– anna valon muuttaa elämäsi ISBN: 978-952-9676-23-1 Nid. 231 s. Suositushinta: 32,00 € Meidän hintamme: 27,20 €

Meillä jokaisella on oma suojelusenkelimme, joka on aina rinnallamme tukien ja rakastaen meitä sekä opastaen meitä kaikissa askareissamme. Sinun ja enkelisi välillä on aina suora yhteys, joten voit oppia keskustelemaan hänen kanssaan.

Oletko koskaan sattunut tapaamaan juuri oikean henkilön juuri oikeaan aikaan, saanut valkoisen höyhenen kuin tyhjästä tai pelastunut vaaratilanteesta kuin ihmeen kaupalla? Ehkäpä enkelisi oli juuri tuolloin asialla. Kirjassa on lähes sata ihmeellistä enkelitarinaa, jotka Diana Cooper on kerännyt yhteen saamistaan kirjeistä ja lukuisilla enkelikursseillaan kuulemistaan kertomuksista. Enkelin kosketus muuttaa usein elämämme täysin.

Tutustu arkkienkeleihin ja muihin valoisiin olentoihin enkelten maailmasta. He odottavat innolla, että pyydät heitä avuksesi. Kirjan ihastuttavien, yksinkertaisten harjoitusten ja mietiskelyiden avulla voit olla tiiviissä yhteydessä upeiden, säteilevien enkelten kanssa.

Englantilainen Diana Cooper on huippusuosittu, kansainvälisesti tunnettu parantaja ja terapeutti. Ihanat enkelit on hänen kymmenes teoksensa. Diana Cooper on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa kurssiensa, kasettiensa, radio-ohjelmiensa ja TV-esiintymistensä välityksellä kulkemaan omaa henkistä tietään.

Kirjaa on myyty jo noin 21.000 kpl!


Huom!
Kirjan 8. painoksen sivulla 185 on virhe ja viimeinen rivi puuttuu. Tässä sivun viimeinen kappale:

10. Kiitä heitä siitä, että he tulivat kotiisi. Lupaa, että pidät kotisi energiat keveinä ja puhtaina, jotta he voisivat jatkossakin olla luonasi.


Katso tästä sisällysluettelo. Lue tästä kokonainen luku kirjasta.