Arkkienkelit Enkelitarinat Enkeliviestit Enkelilinkit Etusivu

Tälle sivulle laitamme ajankohtaista tietoa enkeleistä sekä tuoreimman viestin Diana Cooperilta.

Diana Cooper on kirjoittanut lukuisia henkisen alueen kirjoja ja pitänyt työpajoja ja kursseja enkeleistä ja Atlantiksesta eri puolilla maailmaa. Enkelit ohjasivat hänen kirjansa Ihanat enkelit -kirjansa kirjoittamista. Suomeksi ovat ilmestyneet myös hänen aiemmat kirjansa Hieman henkisistä laeista sekä Hieman vapautumisen tiestä.

Hänen ensimmäinen romaaninsa, Hiljaiset kivet, paljastaa Machu Picchun mysteerit sekä sen, miten voimme auttaa maapalloamme eheytymään. Jatkoa kirjalle saatiin nimellä Voimakoodit, jossa seikkailu jatkuu Australian aboriginaalien parissa, ja trilogia huipentuu kirjaan Valoverkko, jossa tapahtumapaikkana on Afrikka.

Häneltä ovat ilmestyneet suomeksi myös huippusuositut Valon enkelit -kortit. Lisäksi taivaankaari on julkaissut hänen kirjansa Atlantis -opas muinaiseen viisauteen sekä siihen liittyvät Atlantis-kortit.

Myös hänen 2007 kesällä ilmestynyt kirjansa Angel answers ilmestyy suomeksi 2008 keväällä nimellä Enkelit vastaavat. (Esittely tulossa kotisivuillemme myöhemmin.)

Tästä pääset suoraan Diana Cooperin kotisivuille.


DIANA COOPER NEWSLETTER

Marraskuu 2006

Rakkaat ystävät

Tuntuu todellakin siltä, kuin energiat olisivat nopeutuneet hiljattain. Kun korkeammat energiat tulvivat planeetallemme lokakuun 17. päivänä ja voimistivat kaikkia ajatuksiamme, sekä myönteisiä että kielteisiä, tuntui siltä kuin olisimme saaneet esimaistiaisen tulevasta. Kun siirrymme täydellisesti viidenteen ulottuvuuteen, jokainen ajatuksemme ja tunteemme vaikuttaa elämäämme välittömästi. Kielteisyyden vaikutukset näkyvät heti elämässämme samoin kuin myönteisten, anteliaiden ja hyväätarkoittavien ajatustenkin upeat tulokset. Viimeisten 20 tuhannen vuoden aikana, kun kultaisen atlantiksen energiat ovat hiipuneet, ajatusten ilmentyminen omaan todellisuuteemme on vienyt hyvin pitkän ajan, joten joka ainoan ajatuksen tarkkaileminen ei ole tuntunut motivoivalta. Mielestäni ihmiskunta muuttui laiskemmaksi valotyöhön keskittymisessään. Kuitenkin yhtäkkiä tuntuu kuin olisimme ottaneet jättimäisen askeleen eteenpäin. Pidin aikaisemmin itseäni hyvin tietoisena kaikista ajatuksistani, mutta tiedän nyt, että kun keskityin 24 tunnin ajan joka ainoan ajatukseni tarkkailemiseen, miten yllättävästi kielteiset ajatukset voivat hiipiä mieleen. Käytin hopeanviolettia liekkiä hyvin paljon tuona päivänä muuttaakseni kaikki heränneet epäilykseni myönteisyydeksi!

Henkisen hierarkian olennot lähettävät meille nyt lisämuistutuksen siitä, että laskisimme kaikki saamamme lahjat ja siunaukset ja keskittyisimme nykyhetkeen, jotta jokaisesta hetkestämme tulisi antoisa. Voit tehdä niin hengittämällä sisään rakkautta ja ulos rauhaa vakuuttaen samalla että: "Tällä hetkellä kaikki on hyvin". Muinaisina aikoina henkiset mestarit saattoivat palauttaa oman tasapainonsa takaisin keskipisteeseen millaisesta mielentilasta tahansa kolmella hengityksellä. Kyseinen keino on hyvä pitää mielessä kun Merkurius on nyt perääntyvässä liikkeessään.

Niille jotka ovat seuranneet atlantislaisen trilogiani (Hiljaiset kivet, Voimakoodit, Valoverkko) elokuvaksi tuottamisen prosessia, voin tyytyväisenä kertoa että käsikirjoitus Hiljaisista kivistä on nyt valmis. Minulla on joulukuussa uusi tapaaminen saman filmiyhtiön kanssa, joka oli kirjoista alkunperinkin kiinostunut. Sytytä sinäkin kynttilä jotta voisimme saada aikaan hyviä tuloksia ja jotta voisimme nähdä valkokankailla enemmän henkisiä elokuvia. 

Kuukauden ajatus:
Kaikki maailman tiedot yhteensä eivät vastaa rakkautta.


DIANA COOPER NEWSLETTER

lokakuu/marraskuu 2005

Rakkaat ystävät,

Oletteko huomanneet, miten ihmiset kaikkialla hankkiutuvat eroon turhasta tavarastaan tai puhdistavat kehoaan myrkyistä, miten jokainen tahollaan reagoi maapallolle virtaavaan energiaan? Kaikki syvälle haudatut pelot tulevat esiin elämässämme - sama pätee myös vanhoihin, kalkkeutuneisiin ja muinaisiin uskomuksiin, joita meitä nyt kehotetaan tarkastelemaan ja joista meidän on syytä päästää irti. On aika järjestellä kotimme kuntoon, sillä emme tarvitse sotkun aiheuttamaa painolastia seuraavalla tasolla. Meille tarjotaan mahdollisuutta ylittää egomme rajat ja katsoa kaikkia asioita korkeammasta näkökulmasta. Henkiset olennot toivovat kaikkien valotyöntekijöiden olevan valmiina ja tahrattomina, sillä nyt on aika valmistautua planeetan nopeutumisen nopeutumiseen. Seuraava vaihe liittyy yhteistyöhön perheiden, ryhmien, valtioiden ja koko maailman kesken sekä korkeampien ratkaisujen etsimiseen eikä vain meidän henkilökohtaisten mieltymystemme täyttämiseen. Jokaista meistä pyydetään keskittymään tähän seikkaan omassa elämässämme.

Korkeampivärähteiset enkelit ovat nyt liikkeellä meitä auttaakseen. Atlantiksen enkelten opastuksella he innoittavat nyt niitä, jotka ovat valmistautuneet työskentelemään heidän kanssaan, joten tulevat vuodet tarjoavat valtavia mahdollisuuksia henkiselle kasvulle.

Eräs niistä asioista, johon meidän kannattaa ryhtyä, on elämämme ja kotimme elävöittäminen. On erittäin tärkeää, että jokainen meistä tekee parhaansa planeettamme auttamiseksi.  

Pidelkööt enkelit yllänne rakkauden suihkua,  

Diana


Kirje Dianalta tammikuussa 2005

Rakkaat ystävät,

Olin joulun tienoilla Uudessa-Seelannissa tapaamassa poikaani. Matkani kohokohtia oli katsella, miten valaat pärskivät ja sukeltelivat ympärillämme, ja keskustella maoritietäjän kanssa maorikansan alkuperästä ja uskomuksista, jotka ovat paljon syvällisempiä ja henkisempiä kuin he antavat turistien ymmärtää.

Joulukuun 26. päivän tapahtumat synnyttivät valtavan muutoksen kun tsunami nousi valtamerestä täysikuun voimistamana. Monet ovat kyselleet katastrofin henkisiä näkökulmia, joten tässä on minun käsitykseni. Elämme suurimpien mahdollisuuksien aikaa jotka henkiselle kasvulle on koskaan koittanut. Tämä siksi että sekä maapallon värähtelytaajuuden että kaiken sen kamaralla elävän on määrä nousta kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen. Kahden taajuusalueen lävitse kulkeminen näin lyhyessä ajassa on kerrassaan mahtavaa, ja koko maailmankaikkeus seuraa tapahtumia. Jotta voisimme kokea tämän ilmiön, planeetan ja sen asukkaiden on puhdistettava itsensä myrkyistä. Jos ryhdyt puhdistavalle dieetille, kehosi sylkee ulos myrkkyjä, jotka vaikuttavat heikoimpiin alueisiisi. Kyseiset alueet ovat heikkoja siksi, että kehosi säilyttää niissä jännitystiloja, karman seurauksia usein monien elämien ajalta. Jos kehossasi vapautuu myrkkyjä liian nopeasti, saatat kokea parantumiskriisin, mikä tapahtuu Maapallolle juuri parhaillaan.

Maailmakaikkeuksien neuvosto alkoi suunnitella Maapallon puhdistusta kauan sitten. He kutsuivat sieluja syntymään maapallolle puhdistamaan ja eheyttämään sen. Tuhannet vastasivat kutsuun huomaten upeat mahdollisuudet palvella planeettaa. Nämä erityissielut suostuivat upottamaan omaan energiakenttäänsä Maapallolla vallitsevia kielteisiä tunteita kuten himoa, ahneutta, valtataistelua, köyhyysajattelua jne. Ennalta määrättynä päivänä, joulukuun 26. päivänä, he kerääntyivät tiettyihin paikkoihin kohotakseen yhdessä valoon vieden myrkkyjä mukanaan. Koko maailma keskittyi seuraamaan tapahtumia ja sydämet avautuivat myötätuntoa, rakkautta, empatiaa, yhteistyötä, anteliaisuutta, avunantoa ja monia hienoja tunteita sädehtien. Henkinen näkökulma ei luonnollisestikaan väheksy koko maailman ja monille ihmisten rakkaiden lähimmäisten menetyksiä.

Tilanne oli hyvin samankaltainen kun prinsessa Diana kuoli. Kaikki keskittyivät hänen menettämiseensä ja koko maailma suri syvästi. Yhteisten rukousten ja häneen kohdistetun rakkauden myötä hänen henkensä onnistui viemään valoon mukanaan suuren määrän kielteistä energiaa.

Nyt meitä pyydetään rukoilemaan planeettamme, ihmisten ja luonnon puolesta tavalla, jolla emme ole koskaan vielä sitä tehneet, sillä Maapallo käy yhä läpi parantumiskriisiään.

Tämä kirje on tavallista pidempi, sillä haluan jakaa kanssanne innostavan tarinan erään henkilön pyrkimyksestä parantaa maailmaa. Oriana tuli kurssilleni Johannesburgiin ja luki kirjani The Web of Light, joka kuvailee miten voi puhdistaa Afrikan aluetta piirtämällä tai visualisoimalla, miten kultainen säde kulkee sen voimapisteiden lävitse, ja asettamalla tai kuvittelemalla niille tiettyjä kristalleja seuraavasti.

 • Musta obsidiaani Gizan tasangolle Sfinksin lähelle.
 • Keltainen sitriini Niilin alkulähteille.
 • Punainen granaatti Zimbabween.
 • Vihreä malakiitti Timbavatiin.
 • Sininen lapis Durbaniin.
Oriana tulosti Afrikan karttoja, asetti niille aitoja kristalleja ja pyysi ystäviään toimimaan samoin. Sitten hän päätti että olisi vieläkin voimallisempaa, jos hän lujittaisi aikomuksiaan asettamalla suuremmat kristallit itse voimapisteisiin.

Joulukuussa eräs Orianan ystävä kuultuaan tämän aikomuksista vei muhkean, mustan obsidiaanikimpaleen mukanaan Egyptiin tarkoituksenaan asettaa se mahdollisimman lähelle Sfinksin jalkaa. Capetownissa hän tapasi poikaystävänsä tuttavan, joka oli jalokivikauppias ja lahjoitti hänelle mielihyvin epätavallisen suuren, hiomattoman granaatin. Sattuikin niin sopivasti että eräs kauppiaan ystävä oli aikeissa matkustaa Zimbabween, joten henkioppaiden synkronismin ansiosta kivi oli matkalla jo kahden päivän kuluttua!

Eräs toinen ystävä, joka oli Maya-astrologi, Murry, tuli illalliselle. Tuliaisiksi hän toi kourakaupalla Kongon sitriinejä, jotka hän oli saanut lahjaksi Magaliesbergissä. He kertoivat Murrylle kultaisesta säteestä ja siitä, että he olivat aikeissa matkustaa Timbavatiin Limpopon kautta, ja mainitsi myös että heiltä puuttui vain malakiitin palanen. Murry ei ainoastaan tarttunut tilaisuuteen liittyä heidän matkaseurueeseensa ja tukea energiallaan heidän päämääräänsä ja näkemystään vaan selitti vielä että hänelle oli yllättäen annettu suuri lohkare malakiittia ja että hän oli saanut salaperäisesti ohjeikseen käyttää lahjansa parhaimmalla mahdollisella tavalla ja että hän tietäisi kyllä aikanaan miten toimia.

Timbavati-tiimi, johon kuului Oriana ja Carl, selvänäkijä Annabel, Maya-astrologi Murry ja Toby-tietäjä, lähti matkaan tammikuussa asettamaan malakiitin Timbavatiin. He toivovat kohtaavansa valkoisen leijonan tai ainakin sen hengen.

Olen vakuuttunut siitä että heidän tavoitteensa nopeuttaa huomattavasti Afrikan peittävän valoverkon eheytymistä. Kartta löytyy osoitteesta www.dianacooper.com. Ole hyvä ja liitä mukaan oma rakastava energiasi ja rukouksesi Afrikan hyväksi.

Pidän hieman lomaa levätäkseni ja rentoutuakseni joten workshopini Suomessa 5. helmikuuta on viimeinen ennen syyskuuta, jolloin Discover Atlantis julkaistaan englanniksi. (Ilmestyy suomeksi lokakuussa.)

Tukekoot enkelit näkemyksiäsi ja auttakoot kohottamaan valotasoasi!

Rakkaudella,
Diana


Kirje Dianalta lokakuussa 2003

Hyvät ystävät,

Marraskuun 8. päivänä koittaa merkityksellinen astrologinen tapahtuma. Kuusi planeettaa, Aurinko, Kuu, Mars, Jupiter, Saturnus ja Khiron muodostavat täydellisen Davidin tähden, kuusisakaraisen tähtikuvion. Tämä tapahtuu samaan aikaan täydellisen kuunpimennyksen kanssa. Samanlainen asetelma oli taivaalla yli 4000 vuotta sitten. Muodostelmaa pidetään voimallisempana kuin Harmonic Convergence -mietiskelytapahtumaa vuonna 1987 ja sitä onkin kutsuttu Harmoniseksi sopusoinnuksi (Harmonic Concordance).

Kyseinen astrologinen asetelma luo väkevän energiapyörteen, joka tarjoaa ihmiskunnalle mahdollisuuden tehdä suuren tietoisuuden muutoksen. Se tuo esille solutasoisen pyyteettömän rakkautemme. Tuolloin on myös aika keskittyä luontaisiin lahjoihimme ja synnynnäisiin kykyihimme, jotka kovin usein jätämme huomiotta, ja käyttää niitä hyväksemme auttaaksemme planeettaamme.

Haluan muistuttaa teitä siitä, että Harmonic convergence -mietiskelytapahtumassa kerätty energia - ihmisten mietiskellessä ja rukoillessa pyhillä paikoilla rakkauden ja maailmanrauhan puolesta - mahdollisti monien Atlantiksenaikaisten voimien, kuten Violetin liekin, Mahatma-energian ja korkeampivärähteisen säteiden palaamisen luoksemme.

Nyt kun niin moni on kokenut sisäisen herätyksensä, käyttäkäämme yhdessä tämä mahdollisuus hyväksemme ja mietiskelkäämme ryhmissä, ja kohottakaamme todellakin planeettamme energioita tällä kertaa. Virittäydy vapautuneisiin uskomattomiin energioihin kyseisenä päivänä ja vie panoksellasi asioita eteenpäin.

Planeettamme siirtyy eteenpäin. Vuonna 1935 itse Mestari Maitreya pyysi Djwhal Khulia välittämään Suuren rukouksen (Great Invocation) ihmisille Alice Baileyn välityksellä. Se ilmeisesti uudistettiin 1940 ja vielä 1945, jotta se heijastaisi muuttuvaa tietoisuutta. Harmonic Convergence -tapahtuman myötä monet ryhmät alkoivat kokea, että Valo valaisee nyt maapalloa, Kristustietoisuus on nyt tullut ja että Jumalallinen suunnitelma toteutuu nyt heidän kauttaan. Ihmiset käyttävät luonnostaan Suurta herätystä (Great Evocation) ympäri maapalloa.

Rukouksen avulla pyydämme asioita. Herätyksen välityksellä kiitämme ja saamme vastauksen rukoukseemme. Suuri herätys on tarkoitettu niille, jotka huomaavat, että suuri herätys koittaa nyt. (Englanninkieliset The Great Invocation ja The Great Evocation löytyvät Dianan kotisivuilta www.dianacooper.com )

Innostavien tapahtumien myllerryksessä minun täytyy listätä varoituksen sananen erottelukyvystä. Kaikki opettajat eivät edusta todellista valoa. Monet sellaiset, jotka ovat väärinkäyttäneet huumeita tai olleet niistä riippuvaisia, ovat auenneet psyykkisesti mutta eivät ole virittäytyneet henkisesti. He ovat usein hyvin karismaattisia ja täysin vilpittömiä omissa uskomuksissaan siitä, mitä he näkevät ja vastaanottavat korekampien ulottuvuuksien mestareilta ja enkeleiltä. Astraalitasoilla on kuitenkin paljon harhakuvitelmia. Koska nyt planeetallemme virtaa paljon korkeampaa energiaa, meidän tulee hioa erottelykykyämme. Kuuntele omaa sisäistä ääntäsi.

Odotan kovasti tulevaa 19-päiväistä intensiivikurssia marraskuussa Walesissa. Kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita opettamisesta ja vapautumisesta, löytyy lisätietoa osoitteesta www.dianacooperschoolofangels.com

Syleilkööt enkelit teitä valossa ja rakkaudessa,

Diana

SUURI RUKOUS

Valon lähteestä Jumalan mielessä
virratkoon valo ihmisten mieliin.
Tulkoon valkeus maan päälle.

Rakkauden lähteestä Jumalan sydämestä
virratkoon rakkaus ihmisten sydämiin.
Palatkoon Kristus maan päälle.

Keskuksesta, jossa Jumalan tahto tunnetaan,
ohjatkoon tarkoitus ihmisten pieniä tahtoja ­
tarkoitus, jonka Mestarit tuntevat ja jota he palvelevat.

Keskuksesta, jota kutsumme ihmisroduksi,
toteutukoon Rakkauden ja Valon suunnitelma
ja sulkekoon se oven pahalta.

Palauttakoot Valo, Rakkaus ja Voima järjestyksen maan päälle.

SUURI HERÄTYS

Valon lähteestä Jumalan mielessä
valo virtaa kaikkien mieliin.
Valo kirkastaa maan.

Rakkauden lähteestä Jumalan sydämestä
rakkaus virtaa kaikkien mieliin.
Kristus on nyt tullut.
Olemme yhtä Kristuksen kanssa.

Keskuksesta, jossa Jumalan tahto tunnetaan,
tarkoitus ohjaa kaikkien pieniä tahtoja ­
tarkoitus, jonka Mestarit tuntevat ja jota he palvelevat.

Keskuksesta, jota kutsumme ihmiskunnaksi,
toteutuu Rakkauden ja Valon suunnitelma.

Valo, Rakkaus ja Voima palauttakoot nyt järjestyksen maan päälle.
Valo, Rakkaus ja Voima palauttakoot nyt järjestyksen maan päälle.
Valo, Rakkaus ja Voima palauttakoot nyt järjestyksen maan päälle.

OM OM OM


Kirje Dianalta tammikuussa 2003

Hyvät ystävät,

Koko maailma on nyt keskittynyt sotaan tai rauhaan, riippuen kunkin yksilön tietoisuuden suuntautumisesta. Jotkut pelkäävät joukkotuhoa ja energisoivat sitä ajatuksillaan, toiset rukoilevat sopua, valoa ja rauhanomaista ratkaisua. Kun valo ja pimeys käyvät kamppailuaan, myös valon ja pimeyden enkelten voiman voi tuntea.

Oppaani Kumeka kertoo minulle, että sekä Bushin että Blairin ympärillä on pimeyden enkeleitä, joita he kuuntelevat. Juuri näin tapahtui Atlantiksen tuhoutuessa, kun vihkimättömät johtajat, joita ohjasi ahneus, halusivat laajentaa rajojaan, lisätä maallista omaisuuttaan ja hallitta ihmisjoukkoja. Pimeät voimat ohjasivat heitä.

Jos elät henkisesti rehellistä elämää, kirkas aurasi suojelee sinua ja olet valon enkelten ympäröimä. Pimeyden enkelit eivät voi houkutella sinua, koska ne pääsevät sinuun käsiksi kielteisten halujesi kautta. Valotyöntekijät voivat auttaa niitä, jotka ovat niin erillään sydämestään ja hengestään, että saattavat kiusata muita ja haluta sotaa. Apua voi antaa lähettämällä rakkautta.

Ihmisen nimi kantaa mukanaan hänen sielunsa tarkoituksen ja tehtävän voimaa. Jos hyräilet jonkun nimeä rakastavasti ja pyydät valon enkeleitä käyttämään hänen nimensä värähtelyä koskettaakseen häntä, rauhan värähtelyt voivat tavoittaa hänen sydämensä, vaikka hän olisi pitkänkin matkan päässä. Voit harjoittaa hyräilemistä niin pitkän tai lyhyen aikaa kuin haluat ja missä tahansa. Kun olet lopettanut, sinetöi yhteytesi tuohon toiseen henkilöön esimerkiksi valoympyrän sisällä olevalla ristillä tai jollakin muulla suojelusta kuvaavalla symbolilla. Sinulla on voima muuttaa maailmaa, kun pyydät enkeleitä käyttämään rakkauttasi hyväkseen tällä tavoin.

Keskity maailmanrauhan ajatuksiin, ja ympäröikööt enkelit sinut ja siunatkoot sinun rauhanajatuksesi.
Rakkaudella,
Diana


Kirje Dianalta marraskuussa 2002

Hyvät ystävät,

Koska elämme hyvin kriittisiä aikoja planeetallamme, on tärkeää, ettemme tuomitse asioita ja ihmisiä vaan tarkastelemme kaikkea korkeammasta näkökulmasta käsin. Otetaan esimerkiksi prinsessa Dianan elämä. Hänen henkinen tehtävänsä oli avata ihmisten sydämet ja helpottaa heidän tuskansa taakkaa. Meillä on vapaa tahto sen suhteen, miten täytämme tehtävämme, olipa se sitten kuinka vaatimaton tai valtava tahansa.

Dianan sielu valitsi työkentäkseen päänäyttämön, ja näin hän myös toimi. Hän valitsi varsin vaikean ja pirstaleisen elämän, jotta hän kykenisi koskettamaan kaikkien niiden sydäntä, jotka ovat avioerolapsia tai ovat tunteneet itsensä ulkopuolisksi tai petetyiksi avioliitossaan, joilla on ollut vaikea lapsuus, syömishäiriöitä, syöpä, aids tai monenlaisia muunlaisia vaikeuksia. Hän toi julkisesti esille oman haavoittuneisuutensa. Hän osoitti julkisesti myös rakkautta ja huolenpitoa ja haastoi valtakulttuurin. Tämä antoi muille mahdollisuuden seurata hänen esimerkkiään. Jollakin tasolla hän auttoi kaikkia niitä, jotka kokivat olevansa avuttomia yhteiskunnan valtavan koneiston edessä.

Kun hän kuoli, kaikilla, joiden sydäntä hän oli koskettanut, oli lupa surra avoimesti. He surivat sekä itseään että häntä. Hän antoi miljoonille ihmisille mahdollisuuden puhdistaa tunteensa ja tuntea olonsa paremmaksi. Hänen muistokseen syntynyt valtava kukkameri sekä lukuiset rukoukset auttoivat häntä siirtymään rajan taakse. Kun hän kohosi henkimaailmaan, syntyi niin paljon valoa, että miljoonat maanpiiriin kiinni jääneet sielut saatoivat seurata hänen vanavedessään. Hän vei mukanaan myös miljoonien ihmisten surun. Hän poisti kaiken tämän karman. Ollaanpa asiasta mitä mieltä tahansa, elämänvalinoillaan Diana täytti tehtävänsä.

Uskon, että myös prinssi Charlesilla on hankala sieluntehtävä täytettävänään, vaikkakin toisella tavalla kuin Dianalla.

Eräs tapa saada tasapainoa aikaan planeetallamme on löytää oma sisäinen rauhansa ja antaa sen säteillä joka puolelle niin, että se koskettaa mahdollisimman monta ihmistä. Soturisielut auttavat ihmisiä kiinnittämän huomiota yhteiskunnalliseen ja taloudelliseen eriarvoisuuteen maailmassa uhrautumalla luomaan kauheuksia, jotta ihmiset ymmärtäisivät muuttua. On aika lakata tuomitsemasta, kuulla näitä avunhuutoja ja toimia oikeudenmukaisemman maailman hyväksi.

Tuomitsemattomuus on kaikkein tärkein henkinen asenne. Kun olemme tuomitsevia ja arvostelunhaluisia, ammumme henkisiä nuolia arvostelumme kohteeseen. Tämä saa usein ihmisten sydämen sulkeutumaan niin, etteivät he näe asioita kokonaisvaltaisesti, kun ymmärrys puolestaan on palsamia haavoittunelle sielulle. Vuosi 2003 tulee olemaan viimeinen vuosi, jolloin pidän päteviksi enkeliopettajiksi valmistavia kursseja. Olen antanut uusien opettajien ohjaamisen muutamien erityisten ihmisen tehtäväksi. Kotisivuiltani saat ajankohtaista tietoa.

Henkilökohtaisella tasolla elän jännittäviä aikoja, sillä minusta on juuri tulossa isoäiti ensimmäistä kertaa. Tyttäreni Lauren ja hänen kumppaninsa Greg ovat molemmat hyvin erityisiä ihmisiä, joten tiedän myös heidän lapsensa olevan siunattu. Kaikki tälle uudelle sielulle suunnatut rukokukset ja kaikki hänelle lähetetty enkelivalo otetaan kiitollisuudella vastaan! Muista, että jokainen rukous, vaikka vain ohikiitävä ajatus, matkaa maailmankaikkeuteen ja on avuksi.

Laulakoot enkelit vuoteesi yllä nukkuessasi.
Rakkaudella,
Diana


Kirje Dianalta helmikuussa 2002

Ensimmäinen Suomenvierailuni oli taianomainen. Suomi on täynnä enkeleitä, jotka odottavat sitä, että ihmiset siellä levittäisivät ympärilleen enkelten valoa. Kun minut kutsuttiin puhumaan Suomeen Minä Olen -messuille, en ensin pystynyt ottamaan kutsua vastaan, sillä kalenterini oli jo täynnä. Lähdin myöhemmin samana päivänä kävelylle, ja enkelit kuiskailivat korvaani kaiken aikaa: "Sinun täytyy mennä! Sinun täytyy lähteä Suomeen!" Enkelit tahtoivat minun avaavan uuden enkeliportaalin. Olin hyvin yllättynyt ja ymmärsin, että Suomen täytyi olla hyvin erityinen paikka. Yllättäen ajankohta sopikin minulle ja otin heti yhteyttä kertoakseni, että pääsenkin tulemaan Suomeen.

Enkelit kertoivat minulle kokoontuvansa messujen luentosaliin avatakseen enkeliportaalin ja sen he todella tekivätkin. Eräs nainen, joka on aina nähnyt enkeleitä, kertoi minulle, ettei ollut koskaan nähnyt niin paljon enkeleitä samassa paikassa. "Enkeleitä oli joka puolella", hän kuvaili. "En ole ikinä nähnyt mitään vastaavaa, se oli mahtavaa."

Eräs äiti, joka toi pienokaisensa yleisöluennolle, kertoi lapsen katselleen jatkuvasti ympärilleen silmät ymmyrkäisinä ja suu messingillä. Lapsi selvästi näki enkelit ympärillään.

Pikkulapset ovat hyvin avoimia ja yhteydessä enkeleihin. On ihanaa seurata heidän iloaan, kun enkelit ovat läsnä. Monet vanhemmat eivät täysin ymmärrä, että sylivauvat ja lapset näkevät enkeleitä ja että he näkevät myös tummia energioita. Keskustelin kerran erään äidin kanssa, joka kertoi eräänä päivänä kiirehtineensä töistä kotiin pienen poikansa luokse. Hän nosti pienokaisen syliinsä ja lapsi alkoi heti itkeä. Poika vain tuijotti hänen ohitseen. Samassa äiti tajusi olleensa hyvin tiukassa palaverissa vihaisen esimiehensä kanssa. Lapsi pystyi näkemään äidin auran. Äiti laski lapsen sylistään ja meni makuuhuoneeseen. Hän täytti auransa kultaisella värillä ja pyysi enkeleitä ympäröimään hänet. Kun hän nyt meni ottamaan pojan syliinsä, tämä hymyili iloisesti.

Enkeleitä on kaikkialla, missä on koskematonta luontoa ja kauniita maisemia - joten Suomi tuhansine järvineen ja metsäalueineen on enkelten paratiisi. Enkelit odottavat kärsivällisesti, että suomalaiset avautuisivat tiedostamaan heidän läsnäolonsa. Kun kävin katsomassa upeaa Temppeliaukion kirkkoa, tunsin enkelten olevan lähelläni. He nousivat sen yllä taivasta kohti spiraalin muotoista rataa. Uspenskin katedraalia vartioi valtava rakkauden enkeli, joka täytti sen valolla ja rakkaudella ja säteili energiaansa kaupungin ylle. Suomalaiset ovat järkeviä ja luonteeltaan vakaita eivätkä leiju pää pilvissä. He ovat selvinneet monista haasteista ja osoittautuneet vahvoiksi, ja siksi he ovat valmiita levittämään kaikkialle maapallolle virtaavaa uuden enkeliaallon energiaa. Arkkienkeli Mikael, voiman, rohkeuden ja kommunikoinnin enkeli, on tiiviissä yhteydessä Suomeen.

Enkelten valon ja viisauden levittäminen on hyvin henkistä työtä, jota voidaan tehdä kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on istua hiljaa ja pyytää enkeleitä luokseen ja ohjata heidät sitten sinne, missä tarvitaan apua. Se luo valosillan, jota enkelit voivat käyttää saadakseen yhteyden apua tarvitsevaan henkilöön tai paikkaan.

Toisaalta jokainen ihminen - ja koko kansakuntakin - voi kehittää enkelimäisiä piirteitään. Sellaisia ominaisuuksia ovat muun muassa yhteistyökyky, rehellisyys, anteliaisuus, rohkeus, myötätunto ja lempeys. Aina kun päätämme toimia enkelimäisesti, tietoisuutemme avartuu. Silloin myös pulmamme alkavat ratketa. Samalla kosketamme tiedostamattamme muita ihmisiä korkeampien energioidemme avulla, mikä puolestaan auttaa heitä eteenpäin. Yksikin vilpitön henkilö, joka pyytää enkeleitä avukseen ja lähettää sitten heidän valonsa apua tarvitseville, voi voittaa kokonaisen ryhmän korruptoituneita ja ahneita poliitikkoja tai liikemiehiä, jotka luovat ympärilleen vain sotaa ja kurjuutta. Jokaisella on voima auttaa maailmaa. Kun jokin kansakunta päättää kulkea viisauden tietä ja työskennellä enkelten kanssa, siitä tulee kuin majakka, joka johdattaa muita kohti hyvää. Suomi voi päättää tulla kirkkaaksi valoksi maapallolle.

Tietoisuus leviää toisella tavalla. Kun riittävän moni kehittää enkelimäisiä piirteitään ja työskentelee enkelten kanssa, voidaan havaita "sadannen apinan" ilmiö: Muutamia vuosia sitten tutkijaryhmä oli tarkkailemassa apinoita Tyynenmeren saarella. Tiedemiehet heittivät hiekalle jamssia apinoita varten. Luonnollisesti jamssi oli hiekkaista ja siksi epämiellyttävää syötävää. Sattumalta nuori apina, jonka nimi oli Ima, pudotti jamssinsa veteen. Kun Ima noukki sen sitten ylös vedestä, se oli puhdas ja helppo syödä. Ima teki saman uudelleen ja seuraavaksi Iman äiti matki tätä. Pian kaikki nuoret apinat pesivät jamssinsa. Sitten naarasapinat tekivät samoin ja viimeisinä myös urosapinat. Tutkijat havaitsivat kuitenkin uskomattoman tosiasian: kun sata apinaa oli oppinut pesemään jamssinsa, kaikki saaren apinat osasivat luonnostaan tehdä samoin. Samalla tämä tietoisuus oli levinnyt kaikkiin apinoihin muillakin saarilla, vaikka niiden välissä ei ollut mitään fyysistä kontaktia. Joten kun riittävän moni ihminen avartaa tietoisuuttaan ja työskentelee enkelten kanssa, samalla hetkellä koko maailma toimii samoin. Sinulla on oma roolisi maailman valaistumisessa.

Palvele enkelten kanssa: harjoitus

 • Istu hiljaa paikallasi ja hengitä rauhallisesti.
 • Kuvittele hetken aikaa olevasi kullanvärisessä vaipassa.
 • Pyydä suojelusenkeliäsi tulemaan lähellesi ja tunne, aisti tai näe hänen läsnäolonsa.
 • Pyydä suojelusenkeliäsi auttamaan sinua enkelimäisten ominaisuuksiesi kehittämisessä.
 • Näe itsesi kirkkaana valosoihtuna, joka sädehtii kultaisia säteitä maasi tai maailman päättäjien mieliin ja sydämiin.
 • Pyydä satoja enkeleitä luoksesi.
 • Pyydä, että enkelit auttaisivat sädehtimäsi valon avulla näitä päättäjiä avaamaan sydämensä ja ajatuksensa.
 • Aisti tai tunne, miten enkelit koskettavat heitä.
 • Vedä kirkkaat valonsäteesi takaisin itseesi.
 • Pyydä arkkienkeli Mikaelia kietomaan sinut tummansiniseen suojaavaan viittaansa.
 • Avaa silmäsi.

Takaisin alkuun


Copyright © Kustannus Oy Taivaankaari ja kirjeiden kirjoittajat
Päivitetty 17-3-2002