Mahtava arkkienkeli Rafael on parantamisen, runsauden, luovuuden, totuuden ja näkemyksen enkeli. Hänen kaksoisliekkinsä on Maria, Jeesuksen äiti, joka tunnetaan myös Enkelten kuningattarena.

Rafaelin kautta virtaa maskuliininen tekemisen, luomisen ja parantamisen aktiivinen energia, kun Maria puolestaan tulvii hoivaamisen feminiinistä energiaa, myötätuntoa, suloutta ja armoa. Maria on äidillinen ja suojeleva. He ovat aina tarvittaessa lääkäreiden, sairaanhoitajien, parantajien ja äitien luona.

Rafael vastaa kolmannen silmän kehittymisestä ihmiskunnassa. Kolmanteen silmään eli otsachakraan liittyvät esimerkiksi näkemys, intuitio, keskittyminen, mielen kohdistaminen ja totuus. Rafael auttaa meitä kehittämään sisäistä katsettamme, tulemaan näkijöiksi. Hän on sokeiden suojeluspyhimys.

Arkkienkeli Rafaelin säde on smaragdinvihreä ja edustaa sydäntä. Hänen parantava voimansa ohjataan sairauksia aiheuttavien kielteisten tukosten sulattamiseen ja rakkauden myönteiseen voimaan, joka luo terveyttä.

Arkkienkeli Rafaelin säde on viides ja hän työskentelee tiiviisti Hilarionin, oranssin värähtelyn mestarin kanssa. Viides säde on tieteen, tiedon ja tutkimuksen säde. Se on mielen säde, mutta koska se ulottuu korkeampaan mentaaliseen kehoon, sielun asuinsijaan saakka, se edustaa myös pyyteetöntä rakkautta. Yhdessä nämä suuret olennot auttavat sinua löytämään totuuden.

Arkkienkeli Rafaelin henkinen asuinsija sijaitsee eetteritasolla Fatiman yläpuolella Portugalissa ja hänen viikonpäivänsä on keskiviikko. Siksi on tehokkaampaa ja voimallisempaa pyytää häntä avukseen keskiviikkoisin.Arkkienkelit Enkelitarinat Enkeliviestit Enkelilinkit Etusivu

Copyright © 2002 Kustannus Oy Taivaankaari ja Diana Cooper